Tervetuloa KaMujen kokoukseen!

3.5.2023

Tervetuloa!

KaMut-verkosto järjestää kultturi-iltamat 19.05. ja aiheena on tällä kertaa Suomi. Tapahtuma järjestetään Kulosaaren kartanon saunoilla 19.5. klo 17 alkaen.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.5. linkin kautta: https://www.lyyti.in/KaMuT1905


JHL Etelä-Suomen maahanmuuttajaverkosto KaMuT


Lisätietoa tilaisuudesta:

Etelä-Suomen aluetoimistolta Pauli Karvinen, 050 466 8485

KaMuT-verkostosta Valli Pruuli, 044 041 5044
Tietoa KaMuT-toiminnasta:

KaMut eli Kaikki mukaan toimintaan -verkoston tehtävänä on parantaa maahanmuuttajajäsenten tiedonsaantia työelämästä ja työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista ja näin aktivoida heitä osallistumaan oman työpaikan, yhdistyksen ja liiton toimintaan. Toiminnan pääpaino on työmarkkina-asioiden osaamisen parantamisessa sekä vertaistukitoiminnassa. Samalla keskustellaan ajankohtaisista ammattiyhdistys- ja maahanmuuttajien työelämäasioista sekä suunnitellaan toimintaa ja tehdään yhteistyötä liiton yhdistysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Kamuilla on oma edustaja Etelä-Suomen alueryhmässä.

Rohkaisemme maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä ottamaan aktiivisen otteen työelämässä ja samalla yhteiskunnassa. Luonteva askel on, että hän pyrkii aktivoitumaan oman työpaikan ja ammattiliiton paikallisyhdistyksen kautta.

Osa kamujen tapahtumista on avoimia ja osa kutsutapahtumia yleensä uusille jäsenille ja aktiiveille. Vuoden aikana vietetään yksi erityisesti uusille jäsenille tutustumiseen tarkoitettu tilaisuus. Muita tilaisuuksia ovat vuosittaiset kulttuuri-iltamat ja SAK:n kanssa toteutettu tapahtuma. Muut mahdolliset retket ovat asiasisältöisiä esimerkiksi ekskursioita työpaikkoihin ja yhdistyksiin. Kokoukset voivat olla suunnittelukokouksia tai työelämään liittyviä teemallisia kokouksia, johon voidaan kutsua puhuja.