Jäsenasiat

Yhdistys päivittää päiväkotien ja leikkipuistojen sekä kehitysvammaisten lasten päivähoidon yhdyshenkilöverkostoa. Ota yhteyttä  jasenasiat@jhl81.fi tai gsm 050-5732821 iltaisin.

 

 

Jäsenetuihin kuuluu jäsenlehti Motiivi

Helsingin varhaiskasvatus JHL ry:n jäsenasiainhoitajina toimivat Sveta Oksa ja Riitta Kotamäki  Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla: jasenasiat@jhl8.fi tai puhelimella iltaisin numerosta: 050 - 5732821.

 

Ota yhteyttä jäsenasiainhoitajaan:

 • Jäädessäsi äitiysvapaalle
 • Ollessasi hoitovapaalla
 • Ollessasi opiskeluvapaalla
 • Suorittaessasi asepalvelusta / asevelvollisuutta
 • Ollessasi pitkällä työlomalla/virkavapaalla
 • Kun joudut työttömänä peruspäivärahalle
 • Kun siirryt eläkkeelle

Tai jos mieleesi tulee jokin kysymys liittyen jäsenyyteesi tai yhdistykseemme / JHL:ään ja sen toimintaan. Mietitään asiaa yhdessä! Jäsenasiapostiin voit myös laittaa palautetta tai vaikka ideoita.

 

Tärkeää tietoa jäsenyydestä:

 

Jos haluat itse liittyä yhdistykseemme, Helsingin varhaiskasvatus JHL ry Yhd. 081:een ja sitä kautta JHL:ään
Toimi näin:

Mene JHL:n sivuille ja täytä sähköinen liittymislomake. Muistathan tulostaa valtakirjan jäsenmaksun perimistä varten ennen kuin painat LÄHETÄ-nappia. Valtakirja lähetetään palkkasihteerille Talpaan. Liittymisessä sinua auttavat työpaikkasi yhdyshenkilö tai muut yhdistyksemme jäsenet, sekä tietenkin me jäsenasiainhoitajat.

Jäseneksi voi edelleen liittyä myös paperisella liittymislomakkeella, joka lähetetään palkkasihteereille Talpaan, kun haluaa että jäsenmaksu peritään suoraan palkasta. Tällöin valtakirja-osa täytetään lomakkeeseen. 

 

Jäsenmaksun suuruus on 1,38% palkasta. Eläkeläinen maksaa 5e / täysi kalenterikuukausi ja maksu peritään neljä kertaa vuodessa. Opiskelijajäsenyys on maksuton.

Jäsenedut:

Tärkein etu on tietenkin laaja edunvalvonta. Yhdistyksen jäsenenä sinulla on turvanasi luottamusmies viikon jokaisena päivänä.

JHL-opisto tarjoaa paljon kursseja opiskelusta kiinnostuneille. Työväen sivistysliiton ja Kiljava-opiston kurssit ovat myös käytössämme.

Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen.

Vakuutusturvaa, JHL-shop, lomailua, ja kerran kuussa ilmestyvä Motiivi-lehti.... tässä murto-osa JHL:n jäseneduista!

Yhdistyksen jäsen on oikeutettu osallistumaan jäsenkokouksiin, sekä sääntömääräisiin syys-ja kevätkokouksiin. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja vaikuttamaan yhteiseen asiaan!

Oma yhdistyksemme tarjoaa vuosittain jäsenille erilaisia tapahtumia ja esim. opintopiirejä. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin!

Sähköisiä palveluja jäsenille

UUTTA!! Jäsenpalvelu 24h:sta voit tilata itsellesi mobiilijäsenkortin älypuhelimeesi.

JHL:n jäsenet voivat hoitaa jäsenyyteen liittyviä asiointeja netissä aikaisempaa kätevämmin ja keskitetymmin. Sekä jäsenmaksut että jäsenmaksuvapautukset on mahdollista hoitaa jäsenpalvelu 24h:n kautta.

Uudessa, laajennetussa palvelussa jäsenmaksun voi maksaa pankkiviitteellä suoraan verkkopankissa tai tulostaa laskun maksettavaksi esimerkiksi maksuautomaatilla. Palvelussa on myös laskuri, joka laskee jäsenmaksusi määrän kuukausitulojesi perusteella sinulle valmiiksi.

 

 

 

 

 

 

   
  
    

  YHDISTYKSEN JÄSENASIAINHOITAJAT  

  Sveta ja Riitta hoitavat jäsenyyteen liittyviä asioita. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ole meihin yhteydessä! Sähköposti: jasenasiat@jhl81.fi tai etunimi.sukunimi@jhl81.fi, Puhelin iltaisin: 050-5732821 / Sveta