SAK:n vaalitartti kevät 2023

10.2.2023

”Vaalistaja on sinua varten, joka kaipaat vaaleihin vähemmän poliittista jargonia ja enemmän helposti ymmärrettävää sisältöä. Taustoitamme vaalikeskustelussa olevia aiheita ja avaamme sinulle, miten puolueiden tavoitteet vaikuttaisivat työntekijän elämään. Erityisesti takerrumme siihen, mitä ei sanottu ääneen. ”

Pääkaupunkiseudun JHL aktiiveja istumassa auditoriossa. Kaikilla päällä mustavalkoinen Kyllä Joku Hoitaa -paita. Taustalla muita ihmisiä, jotka ovat istumassa paikoilleen.
KylläJokuHoitaa, pääkaupunkiseudun JHL porukkaa. Kuva Siku Kähärä.
Helsnki - Jyväskylä yhteistyö, pääluottamusmiehet Jaana Kesänen ja Joni Leppänen.

SAK:n yhteinen vaalikampanja Vaalistaja avattiin juhlallisesti 10.2.2023 Marina Congress Centerissä. Liittojen aktiiveille valotettiin kampanjan syvintä olemusta ja kerrottiin vinkkejä, miten äänestämisen ilosanomaa voi viedä eteenpäin työpaikoille. Äänestysintoa ja vaalihumua nostattamassa olivat Antti Lindman ja Li Andersson, sekä SAK:laisten liittojen omat asiantuntijat ja tunnelmanluojat kuten järjestämisguru Mikko Siljander (PAM), SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja, johtaja Katja Syvärinen ja johtaja Jyrki Konola, sekä SAK:n viestintäpäällikkö Marjo Pihlajaniemi.

Tunnelma oli innostunut ja porukka verkostoitui ja seurusteli tilaisuuden lopuksi vielä buffet-pöydän äärellä. Ota vaalisivut seurantaan, etsi sopivaa ehdokasta, sekä osallistu kilpailuihin ja voita kivoja palkintoja!

#tästäonsyytäpuhua www.vaalistaja.fi

Mikko Siljander kertoo miten viedä viestiä työpaikoille eteenpäin vaaleista. Kuva Jaana Kesänen.
Jaana Kesänen ja Samira Koistinen lounalla. Kuva Milja Koistinen.
Vaalistajat lounalla, Etelä-Suomen väkeä.
JHl-edustajat rappusilla. Kuva Motiivi -lehti, Saija Heinonen. Kuvaa klikkaamalla pääset artikkeliin!