Maaliskuun tiedote

6.3.2024

Kevätkokous

Tervetuloa Helsingin varhaiskasvatus JHL ry 081 kevätkokoukseen.

Paikka: Hotel Scandic Simonkenttä os. Simonkatu 9, 00100 Helsinki, katutasolla oleva kokoustila "Espa".
Aika: keskiviikkona 17.4.2024
17.00–18.00 tarjolla taste break, makeita herkkuja ja terveellistä pikkupurtavaa.
18.00 varsinainen kevätkokous alkaa.

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat. 
Esitellään vuoden 2023 toimintakertomus ja tilinpäätös. 
Päätetään tilipäätöksen vahvistamisesta ja hallituksen vastuuvapaudesta. 

Jokaiselle kokoukseen osallistuja saa yhdistyksen logolla varustetun pipon. 

Ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot 3.4.2024 mennessä yhdistyksen kotisivuilla tai sähköpostilla tarja.thaci@jhl81.fi.

Tervetuloa keskustelemaan ja tutustumaan yhdistyksemme toimintaan!


Helsingin kaupungin palkkakehitysohjelma ja järjestelyeräneuvottelut

Helsingin kaupungilla on oma palkkakehitysohjelma, jolla korotetaan henkilöstön palkkoja työehtosopimusten mukaisten korotusten lisäksi. Tavoitteena on lisätä kaupungin houkuttelevuutta työnantajana, joten korotukset kohdennetaan erityisesti ammattiryhmiin, joissa kaupungilla on haasteita osaavan henkilöstön saamisessa. Tänä vuonna korotuksia saivat erityisesti lasten ja nuorten parissa työskentelevät. Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla palkankorotuksen saivat varhaiskasvatuksen opettajat, S2-opettajat, varhaiskasvatuksen sosionomit, varhaiskasvatuksen erityisopettajat ja kiertävät varhaiskasvatuksen erityisopettajat.  Tarkemmat tiedot löytyvät intrasta.

Muihin varhaiskasvatuksen tehtäviin ei tullut korotuksia. Palkkakehitysohjelman päätökset ovat virkamiespäätöksiä, niistä ei neuvotella järjestöjen kanssa.

Työehtosopimusten mukaiset järjestelyeräneuvottelut alkavat maaliskuun alkupuolella toimialalla. JHL:n tavoite on saada palkankorotuksia palkkakehitysohjelman ulkopuolelle jääneille varhaiskasvatuksen nimikkeille, kuten varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, jotta palkkaerot eivät kasvaisi liian suuriksi. Toivottavasti työnantajalla on samankaltainen ajatus, jotta saadaan hyvä neuvottelutulos ja muillekin varhaiskasvatuksen ammattilaisille asianmukaiset palkankorotukset.


Teatteri-ilta Areena näyttämöllä

Tervetuloa ForeverYoung teatteri -esitykseen Areena näyttämölle (Hämeentie 2, Helsinki) pe 19.4.2024 klo 18.30.

Ilmoittautuminen 7.-15.3.2024 yhdistyksen nettisivuilla. Ilmoittautuminen on sitovaa. Omavastuu on 25€. Meille on varattu 35 paikkaa esitykseen. Tervetuloa!


Keväisin terveisin
JHL081 hallitus