Elokuun jäsentiedote

12.8.2021

Iloista syksyä JHL81 jäsenille!

Uusi toimintakausi on lähtenyt käyntiin varhaiskasvatus yksiköissä ja koulutkin alkoivat juuri. Maskinkäyttövelvollisuus ja erilaiset rajoitukset jatkuvat edelleen varhaiskasvatuksen yksiköissä ja työn ulkopuolella. 

Tsempataan toisiamme löytämällä hyvä toisen työstä!


Varhaiskasvatuslakiin on tehty lisäyksiä, jotka koskevat lapsen varhaiskasvatuksen toteuttamiseen liittyvän epäkohdan ilmoittamisvelvollisuutta ja päiväkodin henkilöstön mitoituksesta poikkeamista on tarkennettu.

www.jhl.fi/2021/05/21/jhl-varhaiskasvatuslain-tiukennukset-parantavat-seka-lasten-etta-tyontekijoiden-asemaa/

Muutokset astuivat voimaan 1.8.2021 ja Helsingin kaupungin ohjeistus tulee käydä toimipaikoissa elokuun aikana läpi.

Ilmoitusvelvollisuus koskee kaikkia lasten kanssa työskenteleviä, myös esimerkiksi Seuren sijaisia. Ilmoitus tehdään omalle esihenkilölle omalla nimellä ja hän on velvollinen viemään asiaa eteenpäin. Ilmoitettavat epäkohdat rajoittuvat varhaiskasvatuslakiin ja lapsen varhaiskasvatuksen toimintaan. Ilmoitusvelvollisuus ei koske esimerkiksi henkilöstön välisiä ristiriitoja tai työsuojeluun liittyviä asioita.


Kevään rajoitusten takia emme voineet järjestää piknik-retkeä. Sen tilalle järjestämme kaupunkisuunnistuksen lauantaina 4.9.2021 klo 11:30 – 13:00 välisenä aikana. Mukaan mahtuu 30 jäsentä. Kaupunkisuunnistukseen voit osallistua perheen tai ystävien kanssa. Ilmoittautuneen jäsenen seurue saa suunnistuksen jälkeen yhden lahjakortin Hesburgeriin. Lisätietoja tapahtumasta yhdistyksen kotisivulta: www.jhl81.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on yhdistyksen sivuilla 16.-29.8.2021 välisenä aikana.


Syksyn aloitusterveisin yhdistyksen hallitus