Vuoden 2021 tapahtumia

Jäsenkokous

11.3.2021 pidetiin jäsenkokous Teams - sovelluksella.

Kokouksessa oli mukana varhaiskasvatusjohtaja Satu Järvenkallas ja hänelle osoitettuja kysymyksiä saattoi lähettää etukäteen.

ÄRRÄ-koodilla herkkuja

Kaikki jäsenet, jotka olivat päivittäneet jäsentietoihinsa puhelinnumeron 16.4.2021 mennessä saivat makean ärräkoodin puhelimeensa.

Stand up -ilta JHL:n jäsenille!

23.4.2021 monet jäsenemme osallistuivat perheineen JHLn järjestämään striimattuun Stand Up -iltaan. Lisää aiheesta JHL:n nettisivulla.

Kevätkokous

27.4.2021 Helsingin varhaiskasvatusyhdistys JHL ry kokoontui etäyhteyksin sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Puheenjohtaja Tarja Thaci ja sihteeri Jaana Kesänen olivat turvavälein yhdistyksen tiloissa ja muu jäsenistö 
etänä Teamssin välityksellä. Kokoukseen osallistui noin 20 yhdistyksen jäsentä. 
Toivottiin, että päästäisiin pitämään seuraava jäsenkokous läsnäolokokouksena sekä järjestämään peruutettuja tai siirrettyjä tapahtumia kesälomien jälkeen. 

Äänimaljarentoutus 

Pääsimme rentoutumaan suositussa Tiina Pitkäsen vetämässä rentoutuksessa ke 29.9.2021 ja ti 5.10.2021. Kiitos kaikille osallistujille!

Kaupunkisuunnistus 

la 4.9.2021 järjestettiin Helsingissä kaupunkisuunnistus. Tapahtuma sai hyvää palautetta osallistujilta. Alla muutama kuva osallitujista.

Jäsenten 50- ja 60-vuotis päivät

6.10.2021 juhlittiin jo suorastaan perinteiseen tapaan tänä vuonna 50 ja 60 vuotta täyttäneitä tai täyttäviä jäseniämme. Juhlassa oli tarjolla ihania herkkuja ja musiikkia: Sopraano Katri Humpila ja pianisti Kirsti Manninen ilahduttivat juhlaa.

Onnea vielä kerran!

Pikkujoulu teatterissa

12.11.2021 vietimme pikkujoulua teatterin merkeissä Helsingin Kaupunginteatterilla katsomassa esityksen "Niin kuin taivaassa".

Yhdistyksen käyttöön oli varattu parvekelämpiöstä tila ennen esityksen alkua. Aloitimme maljan nostolla ja pienellä suolaisella. Yhdistyksen puheenjohta Tarja Thaci toivotti kaikki tervetulleiksija esitteli hallituksen. 

Vielä ennen teatteriesitystä saimme olla erityisvieraina, kun asiakkuusvastaava Mikko Peltoniemi haastatteli näyttelijä Panu Kangasta.

Lisäksi esityksen väliajalla tarjottiin kahvia tai teetä ja makea leivonnainen.

Oli ihanaa nähdä ihmisiä pitkästä aikaa rennoissa ja iloisissa merkeissä!

Helsingin kaupungin teatterin asiakkuusvastaava Mikko Peltoniemi haastatteli näyttelijä Panu Kangasta.

Syyskokous

30.11.2021 pidettiin yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous hotelli Arthurissa. Osallistujia oli sekä paikanpäällä että Teamsissa. Alkuun syötiin herkullisia salaatteja.  Varhaiskasvatuksen toimipisteisiin lähti osallistujien mukana yhdistyksen kasseja.

Pj Tarja Thaci ja sihteeri Jaana Kesänen työn touhussa.
Yhdistyksen kasseja, joissa asiaa ja yllätyksiä.