Toukokuun jäsentiedote

12.5.2020

HYVÄÄ ALKANUTTA TOUKOKUUTA!

Tervetuloa Helsingin varhaiskasvatus JHL yhdistys 081 sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Kokous järjestetään keskiviikkona 10.6.2020 klo 18.00 etäkokouksena, joka järjestetään Teams – sovelluksella. Sovellus toimii myös selainikkunassa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää internettiä, osalle osallistujista on mahdollista päästä paikan päälle. Tarkemmat tiedot kokoukseen osallistumisesta saat ilmoittautuessa.

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat: Esitellään vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja hallituksen vastuuvapaudesta.

Ilmoittautumiset s-postilla viimeistään maanantaina 8.6.2020 osoitteeseen: tarja.thaci@jhl81.fi Ilmoittautuessa kerro nimesi, s-postiosoitteesi sekä jäsennumerosi. Näin pystymme tarkistamaan jäsenyytesi ja osallistumisoikeutesi. Lähetämme sinulle Teams - kutsun omaan s-postiisi kokouksesta.

Tervetuloa osallistumaan joukolla etänä kevätkokoukseen!

 

Helsingin Yhteisjärjestö JHL ry:n kotisivut ovat muuttuneet. Uusi osoite on: www.jhlhelsinki.fi

 

MUISTATHAN ILMOITTAUTUA  AMMATTIALAFOORUMIIN TAMPEREELLA 23.-24.10.2020.

Toukokuun loppuun mennessä ilmoittautuneet osallistuvat 250€ S-lahjakortin ja viiden JHL – tuotepalkinnon arvontaan.

Ammattialafoorumi keskittyy tulevaisuuden työelämään ja antaa uusia keinoja työssä jaksamiseen. Perjantai huipentuu iltagaalaan.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan www.jhl.fi – sivun kautta, omaJHL – palvelusta. Kurssimaksu on 100€ ja sisältää: luennot, majoituksen ja ruokailut. EI kuitenkaan matkoja.

Tapahtuma on ammatillista koulutusta, joten työnantajan kanssa vapaata sopiessasi kysy samalla kustantaako työnantaja kurssimaksun. Ellei työnantaja kustanna kurssia, voit laittaa kustantajaksi yhdistyksen, Helsingin varhaiskasvatus JHL ry 081.

Kevätterveisin JHL 081 yhdistyksen hallitus