Jäsenkokous

24.4.2023

Tänään maanantaina 24.4.2023 JHL ry 081 vietti jäseniltaa JHL-talolla yhdessä Helsingin opetustoimen yhdistys JHL ry 133 kanssa. Vieraana oli juuri eduskuntaan valittu, Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan apulaispormestari Nasima Razmyar. Mukana tilaisuudessa oli myös aluetoiminnan asiantuntija Ritu Hagström JHL:n Etelä-Suomen aluetoimistolta.

Kuulimme apulaispormestarin katsauksen menneeseen kauteen. Päätös lähteä eduskuntavaaliehdokkaaksi ja eduskuntaan ei ollut hänelle helppo. Kaupungin puutteelliseen johtamiseen liittyvä huoli korostui hänen puheessaan. Hän toi esille halunsa puhua reilusti vaikeista asioista omalla kaudellaan. Toimialan johdon kanssa tehty yhteistyö on ollut apulaispormestarin roolissa hyvää. Razmyar kantoi myös huolta tulevista hallitusneuvotteluista ja kaikkien heikoimmassa asemassa olevien kansalaisten asemasta.

Jäsenet esittivät huolta ja huomioita mm. leikkipuistojen tulevaisuudesta, päiväkotien tilankäytöstä ja lasten erityisen tuen toteutumisesta.

Oppisopimuskoulutuksen suosio ilahdutti kaikkia.

Razmyaria myös kiitettiin hyvästä yhteistyöstä järjestöjen kanssa toimialan sisällä.

Lopuksi Ritu Hagström muistutti muunmuassa omien tietojen päivittämisestä OmaJhl- palvelussa sekä ammattialaverkostoon liittymisestä.