Huhtikuun jäsentiedote

25.4.2021

Tähtiammattilaiset!

JHL:n suurin jäsentapahtuma, Ammattialafoorumi on vihdoin tulossa 29.-30.10.2021 Tampere-talossa! Turvallisuutesi on meille kaikki kaikessa, joten tapahtuma järjestetään vai mikäli se koronatilanteen puolesta on varmasti turvallista. Ammattialafoorumi tarjoaa huippuluentoja kahden päivän ajan, joiden teema on valittu jäsenkyselyn perusteella. Perjantai iltaa vietetään iltagaalan merkeissä ja se huipentuu musiikkispektaakkeliin.

Tapahtumaan ilmoittaudutaan www.jhl.fi sivun kautta omaJHL - palvelusta. Viimevuotiset ilmoittautumiset ovat vielä voimassa. Peruutathan osallistumisesi, jos et pääse paikalle.

Kurssimaksu on 100€ ja sisältää: luennot, majoituksen ja ruokailut. Ei kuitenkaan matkoja.

Tapahtuma on ammatillista koulutusta, joten työnantajan kanssa vapaata sopiessasi kysy samalla kustantaako työnantaja kurssimaksun. Ellei työnantaja kustanna kurssia, voit laittaa kustantajaksi yhdistyksen, Helsingin varhaiskasvatus JHL ry 081.


Kuntavaalit lähestyvät! Yhdistyksemme jäsenille, jotka ovat kunnallisvaaliehdokkaina, on vielä mahdollista hakea vaaliavustusta. Vaaliavustusta voi hakea vaalipäivään saakka.

Kerro itsestäsi, mitä ajattelit tehdä saamallasi avustuksella ja millaisia asioita tahtoisit nostaa esille kunnallispolitiikassa.

Ota yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan Tarja Thaciin 0453464622 (iltaisin) tai tarja.thaci@jhl81.fi


R-koodit lähetetään 28.4.2021 tekstiviestinä kaikille niille jäsenille, joiden puhelinnumerot olivat päivitetty ajan tasalle 16.4.2021 mennessä omaJHL:n tai liiton jäsenpalvelun kautta. Viestejä tai R-koodeja ei voida lähettää takautuvasti eikä etua voi periä jälkikäteen. Yhdistyksen hallitus ei vastaa mahdollisista virheistä yhteystiedoissa.


Tiedotteen lisäliitteenä on mainos pormestarienhaastatteluista, jossa myös kysymys varhaiskasvatuksen työntekijäpulasta. Kannattaa käydä katsomassa www.jhlhelsinki.fi